Op zoek naar mediation opleiding?

 
 
mediation opleiding
Leergang Mediation MFN NCOI Opleidingen en Trainingen.
Deze opleiding is officieel erkend door de Mediatorsfederatie Nederland MfN en biedt een uitstekende voorbereiding op de kennistoets en de vaardighedentoets van de MfN. Deze toetsen vormen zeer belangrijke stappen op weg naar registratie als MfN-registermediator. Heeft u een bemiddelende rol bij conflictsituaties en wilt u zich verder bekwamen in mediation?
Master Mediation opleiding Netherlands Business Academy.
U bent hier: Home Opleidingen Masteropleidingen Master Mediation. Over de opleiding. Waarom een Master? Meer leren dan alleen de vaardigheden op het gebied van mediation? De Master Mediation sluit helemaal aan op de steeds verdergaande professionalisering en de wettelijke verankering die mediators gaan krijgen.
Mediation College Opleidingsinstituut voor Erkende Mediator Opleidingen.
Het Mediation College heeft reeds honderden studenten opgeleid tot Professioneel Mediator en is daardoor een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van mediation. Tijdens onze kosteloze en vrijblijvende informatie avonden krijgt u een goed beeld van het mediator vak en kunt u beslissen of u de volgende stap wilt maken. U krijgt op deze avond alle relevante informatie over het vak en de opleiding en aangereikt en er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
Opleidingen Geweldloze Communicatie GC-Mediators.
De toepassing van Geweldloze Communicatie in mediation biedt nieuwe mogelijkheden en je zult merken dat je ook jezelf als mediator verder hierdoor ontwikkelt. Door verdere opleiding te volgen ga je anders denken, kijken en doen waardoor je meer voor partijen uit de mediation weet te halen en zelf nog meer met een tevreden gevoel in je werk komt te staan.
Ontwikkelingstraject vFAS IMFO.
Mediationvaardigheden worden aangeleerd en het sociale en psychologische inzicht in het mediationproces komen aan de orde. Daarnaast wordt gedurende 2 dagen aandacht besteed aan de juridische aspecten van mediation en aan verslaglegging. De looptijd van deze opleiding is ongeveer 8 maanden.
Mediator worden? Mediation Educatie Centrum Een opleiding op maat.
De MfN erkende mediation opleiding met daarin specifieke NLP accenten van het Mediation Educatie Centrum in Pijnacker in het hart van Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer, leidt u op voor het examen tot MfN registermediator. Za 12 januari 2019.
Expertisecentrum Groningen Basisopleiding Mediation.
Mediation in Praktijk voorbereiding assessment. Opleiding Family Mediation. Specialisatie Narratieve mediation. Opleiding Waarderend Coachen. De kracht van het intakegesprek. Marketing van mediation. Mediation in Praktijk voorbereiding assessment. Specialisatie Narratieve mediation. Specialisatie Transformatieve mediation. Werken met teams. Basisopleiding Mediation MfN erkend.
Mediation Trainingsinstituut MTi B.V. Home.
Ervaringen van Cursisten. Waarom een opleiding bij MTi. Bel ons voor meer informatie 033 422 82 85. Welkom bij MTi. Mediation en opleidingen. Opleidingen met passie voor mediation. Ook voor direct contact met een mediator kunt u bij ons terecht.
Vechten, straffen of helen in mediation Google Boeken.
Hoe kunnen de slachtoffers worden bijgestaan? Naast deze problematiek worden in het boek ook andere actuele themas op het terrein van mediation uitgediept, zoals geschiloplossing in familiebedrijven, het nieuwe ontslagrecht en exit-mediation, nalatenschapsmediation, mediation in de zorg, en het belang van mediation bij de rechtenstudie.

Contacteer ons