Op zoek naar ouderschapsplan assen?

 
 
ouderschapsplan assen
Albert Wesseling Mediator Mediator in Assen.
Wat de situatie ook inhoudt, hoe lang het conflict al loopt Wesseling Mediator uit Assen is gespecialiseerd in het helpen van mensen als het gaat om conflicthantering en begeleiding. Een specifieke vorm van Mediation is het ondersteunen van mensen die in scheiding liggen. Zodra er kinderen bij betrokken zijn, is het opstellen van een ouderschapsplan verplicht.
Hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan.
Het ouderschapsplan is een verplicht onderdeel bij het verzoek aan de rechter om de echtscheiding uit te spreken. In dat plan nemen de ouders in ieder geval afspraken op over drie belangrijke onderwerpen: de verdeling van de zorg en opvoedingstaken, kinderalimentatie en informatie-uitwisseling over de kinderen. Advocaatpraktijk Jouk Dijkstra, Beilerstraat 32, 9401 PL Assen, info@advocaatpraktijk.nl, Tel: 0592 330174.
Ouderschapsplan Meerburg Mok Advocaten Groningen Assen.
Dit kan zowel op individuele basis als in gezamenlijk overleg door middel van echtscheidingsmediation. Voor een voorbeeld van een ouderschapsplan klik hier. Echtscheiding en Familierecht. Echtscheidingsmediation Samen scheiden. Erfrecht verdeling nalatenschap. Huurrecht Huur en Verhuur. Strafrecht en Jeugdstrafrecht. Erfrecht verdeling nalatenschap. 9401 KV Assen.
Scheidingsmediator Drenthe Mediation bij scheiding.
De scheiding duurt hierdoor niet langer dan strikt noodzakelijk. Alle afspraken die jullie met elkaar maken, worden overzichtelijk vastgelegd in een persoonlijk op maat geschreven ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Scheidingsmediator Drenthe draagt zorg voor het indienen van het gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank en de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand. Meer weten over de mogelijkheden, heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel of mail mij gerust of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Daarom Scheidingsmediator Drenthe. Persoonlijk, Praktisch, Deskundig, Snel. Gratis vrijblijvende kennismaking. Al mogelijk vanaf 5300, eigen bijdrage pp. Verzorgt het gehele traject. Partner van de Raad voor Rechtsbijstand. MfN geregistreerd mediator. Specialisatie family mediation. Deel deze pagina Facebook. VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA. 9401 GS Assen.
Kinderen-ouderschapsplan Assen Drenthe Scheiding Assen DrentheEchtscheiding Assen Drenthe.
en vooral als er kinderen in het spel zijn, dat u dit op een goede en respectvolle. Meer weten over echtscheiding en kinderen? Bel Rolf Sluiter op tel. 06-53803192 of mail naar info@ echtscheiding assen.nl. echtscheiding assen.nl helpt bij echtscheiding en ouderschapsplan in de regio Assen Drenthe.
Scheidingstraject Kinderalimentatie Ouderschapsplan Assen.
Graag staan wij u met onze expertise te woord. U ontvangt een rapport waarmee u naar uw scheidingsbemiddelaar kunt gaan voor overleg. Echtscheidingsspecialist-Assen.nl helpt met uw scheidingstraject, kinderalimentatie of het ouderschapsplan in de regio Assen Drenthe. Alles onder 1 DAK.
Kinderalimentatie en ouderschapsplan Assen Drenthe.
Deze berekening houdt rekening met de draagkracht van beide ouders. Alimentatie sluit op deze manier volledig aan bij de manier waarop ouders de zorg voor de kinderen verdelen. Echtscheidingsspecialist-Assen.nl helpt met een ouderschapsplan en kinderalimentatie in de regio Assen Drenthe.
Mediator Assen Regel uw scheiding samen Resolve.
Ook juridisch wordt alles afgehandeld. Het scheidingsconvenant en een ouderschapsplan worden door mij opgesteld en door onze eigen advocaat ingediend bij de rechtbank. U hoeft dus zelf niet meer naar de rechtbank. Scheiden: emoties en praktische zaken. Emoties zoals boosheid, angst, teleurstelling, en wellicht ook opluchting, lopen door elkaar heen. Om deze reden biedt kiezen voor mediation in Assen u veel ondersteuning.

Contacteer ons