Zoeken naar conflicthantering en mediation

 
 
conflicthantering en mediation
Beknopte samenvatting Conflicten 1: boek Conflicthantering" en mediation" Conflicten 1. all_subjects. Document. economics. if_65-fb_messenger_1181188. leaderboard. medicine. psychology. science_engine
Deze voorwaarden zijn soms afwezig. Conflicten over principiële kwesties vragen om openbaarheid en dat kan niet bij mediation. Combi: Med-arb: mediation-arbitrage: eerst proberen via mediation. Arb-med: eerst beslissing maar die wordt nog niet onthult, daarna mediation, komen ze er dan niet uit terug naar arbi. Partijdige conflicthantering: voordeel de partijen voelen zich gesteund.
bol.com Conflicthantering en mediation 9789046900048 G. Apol Boeken.
Met Conflicthantering en mediation kunnen ze zich hierop voorbereiden. In de eerste plaats wordt besproken hoe je de aard en de ernst van een conflict moet inschatten. Wat kun je doen om een conflict te herkennen, erkennen en vervolgens hanteerbaar te maken en te houden?
Studystore Conflicthantering en mediation, Apol, G. 9789046901915.
Zoek op titel, auteur of ISBN Zoeken. conflicthantering en mediation. Conflicthantering en mediation. Van dit artikel 9789046901915 / Conflicthantering en mediation is nog geen omschrijving beschikbaar. Selecteer een type. Vandaag besteld, uiterlijk 16-02 bezorgd. Hoe werkt deze korting? Waarom 2e hands?
Mediation en Conflicthantering Opleiding Hogeschool Utrecht.
Wilt u graag conflictvaardiger worden? Volg dan de post-bacheloropleiding Mediation en conflicthantering aan Hogeschool Utrecht. De opleiding is geschikt voor u als u in werk of privésituaties regelmatig te maken hebt met conflicten of wanneer u vaak benaderd wordt om conflicten op te lossen.
Conflicthantering en mediation 9789046901915 tweedehands vanaf EUR 16.25.
Nog geen account? Registreer Wachtwoord vergeten? Conflicthantering en mediation. Tweedehands vanaf 16.25. Verkocht dit jaar. Tweedehands vanaf 16.25. Je bespaart tot wel 22% op dit boek. Je betaalt veilig aan Bookmatch. Geen boek ontvangen? Boek niet goed? Staat van het boek.
Aanvullend post-hbo onderwijs.
Heeft u in werk of privésituaties regelmatig te maken met conflicten? Wilt u graag conflictvaardiger worden? Volg dan de MfN geaccrediteerde post-bacheloropleiding Mediation en conflicthantering aan Hogeschool Utrecht. De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die u ook los kunt volgen.:
Conflicthantering en mediation; inzichten, interventies en tips.
Nu lid worden Word lid Inloggen. Kennisbank Kennisbank Netwerk Dossiers Boeken E-boeken Apps Opleidingen Vacatures Zoeken. Persoonlijke Effectiviteit Conflicthantering / Mediation. Conflicthantering / Mediation. Richtlijnen voor mediation en het omgaan met conflicten. Het managen van tegenstellingen tussen staf en lijn, centraal decentraal en in de hierarchie.
Prein de heer dr H.C.M. Prein Hugo Merlijn groep.
Hij heeft een groot aantal publicaties over conflicthantering en mediation op zijn naam staan, zoals Het Trainingsboek Conflicthantering en Mediation Houten: Bohn Stafleu Van Loghum; 2007, 5e/e, Mediation in Praktijk: beroepsvaardigheden en Interventietechnieken Amsterdam: Boom Uitgeverij, 2010, 4e/e, Beroepsvaardigheden en interventietechnieken van de mediator Den Haag: SDU, Mediationreeks deel 2, 2009, 3e/e en Benaderingen en inspiratiebronnen van Mediation Den Haag: Sdu, Mediationreeks deel 5.
Training conflict hanteren biedt groeikansen Caleidoscoop Leertrajecten. Training conflict hanteren biedt groeikansen Caleidoscoop Leertrajecten.
Voor wie is deze opleiding geschikt. Deze opleiding conflicthantering is geschikt voor professionals die meer willen weten over conflicten, conflicthantering en mediation om zo succesvoller te zijn in het werk en het leven. Welke leermethode wordt gebruikt tijdens de opleiding.

Contacteer ons