Op zoek naar mediation instituut?

 
 
mediation instituut
Nederlands Mediation Instituut NMI registermediator.
Het Nederlands Mediation Instituut NMI is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland. Het NMI biedt een duidelijke standaard naar de markt. Het NMI voorziet in Reglementen en Modellen, een door de Markt en de Rechtspraak erkend register van mediators, promoot mediation en onderhoudt contacten met relevante instellingen, bedrijven en overheden.
NMI: Het Nederlands Mediation Instituut.
NMI Mfn register. Het Nederlands Mediation Instituut is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland. Het heeft tot doel het bevorderen en borgen van de kwaliteit van mediation en mediators. Dit komt ondere andere tot uitdrukking in reglementen, modellen en een NMI-register.
Mediation Trainingsinstituut MTi B.V. Home.
Opleidingen met passie voor mediation. Ook voor direct contact met een mediator kunt u bij ons terecht. Vind hier alle informatie over Mediation. Maak kennis met ons en schrijf je gratis. in voor de informatie bijeenkomst! maandag 10 september 2018.
Mediatorsfederatie Nederland MfN.
Nederlands Instituut van Psychologen Bezoek website. Nederlandse Mediatiorsvereniging Bezoek website. De Stichting Federatie Mediatorsverenigingen bestuurt de MfN. Het bestuur bestaat uit de voorzitters van de deelnemende mediators verenigingen en is verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid en de benoeming van het bestuur van de Stichting Kwaliteit Mediators en de RvT van de Diensten Stichting Mediation.
Nederlands Mediation Instituut All About Mediation.
Mediation Federatie Nederland. De Mediation Federatie Nederland MfN is de centrale organisatie in Nederland voor alles wat met mediation te maken heeft. De organisatie heeft als doel de toepassing van mediation te stimuleren. Het MfN geeft onafhankelijke informatie en voorlichting over mediation aan het grote publiek.
Mediatorsfederatie Nederland voorheen NMI gecertificeerdemediators.nl.
NMI mediation bestaat niet meer. NMI mediation is vervangen door MfN mediation. Het Nederlands Mediation Instituut NMI was een organisatie die de kwaliteit van de mediators in de gaten hield. Sinds 1 januari 2014 noemt het NMI zich de Mediatorsfederatie Nederland, of MfN.
Home MfN Register.
MfN-registermediators werken onder bepaalde condities die zijn vastgelegd in het mediationreglement en de gedragsregels voor de MfN-registermediator. Daarnaast zijn er verschillende voorbeeldmodellen die gebruikt worden bij een mediation. Zo weet u waar u aan toe bent als u een MfN-registermediator inschakelt.
Nederlands Mediation Instituut Externe bronnen Arboportaal.
Ga hier naar de Mediatorsfederatie Nederland. Nederlands Mediation Instituut Website van het Nederlands Mediation Instituut NMI, een onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland. De website bevat informatie over mediation en een overzicht van de verschillende mediators, gerangschikt naar aandachtsgebied. Deel deze pagina.

Contacteer ons