Op zoek naar mediation mfn?

 
 
mediation mfn
MfN mediation registermediator worden bij Merlijn Groep.
Specialisatieopleiding Mediation met de overheid als partij. 1-daagse 6 MfN cat. Mediation met een overheid als partij vereist specifieke kennis en inzicht. Zo geeft bijvoorbeeld de wet openbaarheid bestuur WOB een eigen betekenis aan het uitgangspunt van geheimhouding bij mediation.
Wat is het verschil tussen een MfN mediator en overige mediators?
De titel MfN Mediator is echter wel beschermd. Alleen mediators die deze titel hebben kunnen zich in het kwaliteitsregister voor MfN Mediators laten plaatsen. Voor u betekent dit dat u met een mediator aan tafel zit die door verplichte bijscholingen per jaar, altijd deskundig en bekwaam zal blijven in zijn vakgebied.
Mediatorsfederatie Nederland voorheen NMI gecertificeerdemediators.nl.
Het Nederlands Mediation Instituut NMI was een organisatie die de kwaliteit van de mediators in de gaten hield. Sinds 1 januari 2014 noemt het NMI zich de Mediatorsfederatie Nederland, of MfN. De MfN geeft voorlichting over en doet onderzoek naar mediation.
Kwaliteitsregister Mediatorsfederatie Nederland.
Het MfN-register voormalig NMI register is ondergebracht in een aparte kwaliteitsstichting, de Stichting Kwaliteit Mediators SKM. MfN-registermediators staan voor kwaliteit! Ga naar het MfN-register. MfN verheugd over positieve toonzetting mediation in brief minister Dekker aan Tweede Kamer 12 juli 2018.
Mediatorsfederatie Nederland MfN.
De Stichting Federatie Mediatorsverenigingen bestuurt de MfN. Het bestuur bestaat uit de voorzitters van de deelnemende mediators verenigingen en is verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid en de benoeming van het bestuur van de Stichting Kwaliteit Mediators en de RvT van de Diensten Stichting Mediation.
Home MfN Register.
MfN verheugd over positieve toonzetting mediation in brief minister Dekker aan Tweede Kamer 12 juli 2018. Vind een MfN-registermediator. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde, onafhankelijke en onpartijdige mediator? Of wilt u nagaan of uw mediator ingeschreven is in het MfN-register van mediators?
MfN Registermediator worden? Bekijk nu onze Opleidingen. MfN Registermediator worden? Bekijk nu onze Opleidingen.
Er worden eisen gesteld om als MfN registermediator mensen te faciliteren in mediation, om hun conflict op te lossen of hanteerbaar te maken. Hier vindt u meer informatie over wat u naast het volgen van een erkende opleiding moet doen om MfN registermediator te worden.

Contacteer ons