Resultaten voor mfn registermediator

 
 
mfn registermediator
MfN-registermediator van Raad Daad, Advies Mediation B.V.
Het MfN-register voormalig NMI-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators voorheen NMI-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. Het MfN-register MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators SKM.
Professioneel MfN Mediator mediator worden.
MfN registermediator worden? Je wilt mediator worden, deze 8-daagse opleiding is een MfN erkende mediationopleiding die toegang geeft tot het MfN register, mits je na de opleiding twee toetsen theorie en vaardigheden met goed gevolg aflegt. Na de 8-daagse training heb je twee jaar de tijd om beide toetsen af te ronden.
MfN Registermediator worden? Bekijk nu onze Opleidingen. MfN Registermediator worden? Bekijk nu onze Opleidingen.
Er worden eisen gesteld om als MfN registermediator mensen te faciliteren in mediation, om hun conflict op te lossen of hanteerbaar te maken. Hier vindt u meer informatie over wat u naast het volgen van een erkende opleiding moet doen om MfN registermediator te worden.
Kwaliteitsregister Mediatorsfederatie Nederland.
Het MfN-register voormalig NMI register is ondergebracht in een aparte kwaliteitsstichting, de Stichting Kwaliteit Mediators SKM. MfN-registermediators staan voor kwaliteit! Ga naar het MfN-register. MfN verheugd over positieve toonzetting mediation in brief minister Dekker aan Tweede Kamer 12 juli 2018.
Mediatorsfederatie Nederland MfN.
Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. Lees meer over MfN Lancering Mediatorsfederatie Nederland. MfN verheugd over positieve toonzetting mediation in brief minister Dekker aan Tweede Kamer 12 juli 2018.
Home MfN Register.
Het MfN-register MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators SKM. In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM. Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig.
mfn-registermediator.
Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators SKM, de stichting die het MfN-register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren. Dat geldt ook voor de oude titel NMI registermediator. Voormalig NMI registermediators mogen zowel de titel MfN-registermediator als NMI registermediator gebruiken.

Contacteer ons