Op zoek naar mediation leeuwarden?

 
 
mediation leeuwarden
Vergelijk 10 Mediation Arbitrage opleidingen, trainingen en cursussen in Leeuwarden Springest.
Opleiderscore: 86, Caleidoscoop Leertrajecten heeft een gemiddelde beoordeling van 86, uit 93 ervaringen. Versnelde Mediation basisopleiding: Winter of Summercourse. Leeuwarden, Groningen en 39 andere regio's.' Mediation voor Professionals Verkorte en versnelde MfN voorheen NMI en ADR erkende mediationopleiding in Garderen.
Scheidingsmediator in Leeuwarden De Scheidingsmolen.
Zij staat voor laagdrempelige, bereikbare mediation en is mediator sinds 2004. Hoewel Anneke bemiddelt bij allerlei conflicten, ligt haar focus bij de kinderen in het familierecht. Via de grote mensen probeert zij de kinderen te helpen. Mediation diensten van onze scheidingsmediator uit Leeuwarden.
Minke Hoelen Rotshuizen Geense Advocaten Leeuwarden.
Soms staat Minke één cliënt bij, soms staat zij beide cliënten bij. Als het even kan, probeert Minke door middel van mediation een oplossing te bewerkstelligen die voor beiden het beste resultaat heeft maar als het nodig is schuwt ze een procedure niet.
Mediation Leeuwarden Modern scheiden.
Als jullie zon scheiding willen, dan kan Mediation Leeuwarden helpen. Mediator Arlette van den Berg en Jessica Uneken, onze betrokken en ervaren mediators, scheidingsbegeleiders voor Leeuwarden en omgeving, staan jullie graag terzijde. Beiden zijn direct in hun adviezen en informatie.
Hoe pak ik een echtscheiding aan? Het Juridisch Loket.
Judith Bos Accent Mediation in Groningen.
Oprichter/eigenaar van zowel Accent Mediation 2011-heden als Het Akkoord Conflictbemiddeling Groningen 2004-2011 en Mediation Academie Groningen. Werkzaam als jurist bij de Rijksuniversiteit Groningen, afdeling Vastgoed en Investeringsprojecten. Jurist Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in 1986. Direct benaderbaar maar ook via de drie noordelijke rechtbanken, het Hof te Leeuwarden en het Juridisch Loket.
Echtscheiding advocaat / mediator in leeuwarden Echtscheiding.nl.
Leeuwarden Gefinancierde rechtshulp pro deo of toevoeging Advocaat leeuwarden. Selecteer een advocaat of mediator in Leeuwarden of in de buurt van Leeuwarden in bovenstaande lijst en neem contact op. Hulp nodig bij uw keuze? Of heeft u een algemene vraag? Bel 085 029 10 00. De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9 634 beoordelingen De hoogste score is een 10. Samen scheiden / mediation.
Meinema mediation Alibox.
Email: info@meinemamediation.nl Telefoon: 0623417877. 8914 BC Leeuwarden François Haverschmidtwei 2 meinemamediation.nl. Reino Meinema is een ervaren registermediator bij het Nederlands Mediation Instituut NMI en werkt vanuit haar eigen praktijk Meinema Mediation. Meinema Mediation is gehuisvest in Leeuwarden en in Dokkum.
mediation www.bknr.nl.
Voor vragen of een second opinion kunt u iedere maandagmiddag van 1400: tot 1700: uur terecht op het gratis inloopspreekuur van BKR advocaten mediation te Leeuwarden. Gaat uw vraag over iets dat op papier staat, neem die papieren dan mee.

Contacteer ons